-->

Lisa ‘Phoebe’ Kudrow deelt schokkende bekentenis over hitserie ‘Friends’: “Ik had het daar zó moeilijk mee”

Lisa ‘Phoebe’ Kudrow deelt schokkende bekentenis over hitserie ‘Friends’: “Ik had het daar zó moeilijk mee”
Vrijdag 13 September 2019 - 21:00   I   door Redactie

Tien jaar lang, van 1994 tot en met 2004, speelde Lisa Kudrow de rol van Phoebe Buffay in de hitserie ‘Friends’. Nu, vijftien jaar na de laatste aflevering, komt Kudrow met een wel heel verassende bekentenis op de proppen. Dat staat te lezen op Entertainment Weekly.

Friends’ viert binnenkort zijn 25e verjaardag. Naar aanleiding daarvan was Kudrow (56) te gast bij de YouTube-serie ‘Hiking with Kevin’, waar ze openlijk praatte over de rol die haar leven veranderde.

Ze zegt dat ze het heel moeilijk vond om haar personage neer te zetten, met name in seizoen 3. “Ik had al eerder domme meisjes gespeeld, maar dit was ik écht niet”, bekent Kudrow. “Ik moest heel hard werken om Phoebe te zijn. En in het derde seizoen had ik het uitermate moeilijk.”

“Relax”

Gelukkig had haar collega Matt LeBlanc, Joey Tribbiani in de reeks, goed advies voor haar in petto. “Hij zei: ‘Jij bént haar. Relax. Je doet dit al drie jaar. Je hoeft niet zo hard te werken.’ En hij had gelijk”, aldus de actrice, die in 1998 uiteindelijk een Emmy won voor haar rol als Phoebe.

TAGS  I  Lisa ‘Phoebe’ Kudrow  I  Friends  I  shownieuws