KV Mechelen geraakt in eigen huis niet voorbij 10 Union-spelers Sport

KV Mechelen geraakt in eigen huis niet voorbij 10 Union-spelers

KV Mechelen is er Achter de Kazerne niet in geslaagd om een goed uitgangsresultaat te bemachtigen in de halve finales van de Beker van België. Het bleef tegen Union Saint-Gilloise - dat een helft met tien speelde - steken op een 0-0-gelijkspel.

Het was van meet af aan duidelijk dat Union niet naar Mechelen was afgezakt om zich in te graven. De Brusselaars maakten het de thuisploeg knap lastig. Tot twee keer toe scoorde Union ook, maar telkens werd het doelpunt afgekeurd omwille van buitenspel. Aan de rust stond het dan nog 0-0.

Na rust veranderde de match. Peyre liep reeds in minuut 46 tegen zijn tweede gele kaart aan en dus moest Union met tien man verder. Mechelen voerde de druk op, maar ook met tien hielden de bezoekers stand. Wie naar de finale mag, weten we pas volgende week na de return op het veld van Union.