Zaterdag 14 September 2019 - 14:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Primo  I   door Redactie

Monique Westenberg is ingestort: "Ze kan het niet meer aan"

Monique Westenberg is ingestort:

De relatiecrisis tussen André Hazes en Monique Westenberg is begonnen met de geruchten over een kus tussen André en RTL Boulevard-gezicht Nikki Plessers. Ze zouden elkaar gezoend hebben in een Amsterdamse club. Op het moment dat het verhaal naar buiten kwam, was André met zijn gezin en dus ook met Monique op vakantie in Marbella.

“Het is Monique allemaal te veel geworden. In het begin van de vakantie wist ze al dat er een verhaal in de media ging komen, waarin de affaire tussen André en Nikkie uitgebreid naar buiten zou komen”, zegt een bron die dicht bij de familie staat in Primo. “Toen vroeg ze André al om opheldering. Omdat alles al was geregeld voor de vakantie in Marbella, hebben ze alles laten doorgaan. Maar van een innige, gezellige vakantie was weinig te merken.”

“Monique heeft duidelijk gemaakt dat ze niet met zich laat sollen. Ze heeft altijd achter André gestaan, maar is niet gediend met dit soort verhalen. De laatste maanden was André ook weer vaker de hort op en niet alleen voor zijn werk. Dit alles bij elkaar is Monique te veel geworden. Daar bovenop kreeg ze ook nog te maken met de dramatische brand in de woonwagen van haar vader. Ze kan het allemaal niet meer aan.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Monique Westenberg  I  André Hazes