Marckske bijna dood tijdens opnames van FC De Kampioenen: "Amateurs!" Buitenland
Buitenland

Marckske bijna dood tijdens opnames van FC De Kampioenen: "Amateurs!"

Marckske bijna dood tijdens opnames van FC De Kampioenen: "Amateurs!"

De opnames van 'FC De Kampioenen' zijn duidelijk niet altijd zonder gevaar. Dat blijkt uit een opmerkelijk verhaal van Herman Verbruggen, die Marckske speelt in de reeks, in De familie van Elsen’ op Joe.

Zo was Herman bijna verdronken toen hij met Ann Tuts (Doortje) in een kayak zat. Het gebeurde op het einde van de draaidag. De bedoeling was dat de kayak volledig om zijn as zou draaien door het water. Omdat daarvoor kayakervaring nodig was, zouden de twee acteurs de stunt laten uitvoeren door twee ervaren kayakkers.

Tuts en Verbruggen moesten enkel heel in het begin doen alsof hun boot kapseisde. Dat gebeurde evenwel echt. Bovendien zaten ze vastgegespt aan het bootje. "Ann vond al snel een manier om zichzelf onder water los te maken, maar bij mij lukte dat niet”, aldus Verbruggen. “Ik geraakte niet los, maar bovendien dreef de kayak weg op de rivier, terwijl ik er dus ondersteboven aan vast hing in het water.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws