Maandag 16 September 2019 - 07:05   I   Foto: photonews  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Ruzie over hond mondt uit in steekpartij in Baasrode: “Wij wilden die hond enkel aaien”

Zondagavond omstreeks 18.30 uur is een man neergestoken in de Fabrieksstraat in Baasrode. Dat meldt Het Nieuwsblad. Een dispuut over de honden van de dader liep helemaal uit de hand.

Ruzie over hond mondt uit in steekpartij in Baasrode: “Wij wilden die hond enkel aaien”

“Mijn ex-vriend was op bezoek voor de kinderen”, zegt de bewoonster van het huis waar het incident zich afspeelde. “We hoorden de honden blaffen en gingen buiten kijken. Toen zagen we die twee mannen die duidelijk te veel gedronken hadden aan onze honden trekken. Mijn ex-vriend is ernaartoe gegaan en heeft hen gevraagd om te stoppen. Het escaleerde, hij liep terug naar binnen en kwam weer buiten met een mes. Er volgde een vechtpartij.”

 

De dader werd meegenomen door de politie, het slachtoffer, een 40-jarige man van Letse origine, werd buiten levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. “We hebben die mensen nooit eerder gezien, maar ze hebben zeker uitgedaagd”, zegt de ex-vriendin nog. Het verhaal van de andere partij klinkt heel anders. “Wij wilden die hond enkel aaien”, aldus de vriend van de man die de messteken kreeg.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  baasrode  I  mes  I  hond  I  politie