Maandag 16 September 2019 - 12:00   I   door Redactie

Analist gaat zwaar over de schreef: "Je moet Lukaku 10 bananen geven"

Analist gaat zwaar over de schreef:

Op sportief vlak heeft Romelu Lukaku zich zijn transfer naar Internazionale nog niet beklaagd. Op extrasportief vlak daarentegen... De ene racismerel rond de Rode Duivel was nog maar net gaan liggen, of er is al een nieuwe geboren.

De Italiaanse analist Luciano Passirani ging dit weekend zwaar uit de bocht toen hij het over Lukaku had. Passirani loofde Big Rom omwille van zijn uitzonderlijke kwaliteiten, maar besloot zijn analyse op een ongelofelijke manier.

"Lukaku is één van de beste transfers, ik zie geen enkele speler zoals hem bij de andere ploegen in Italië”, stak Passirani van wal. “Hij is sterk en is dubbel zo groot als Zapata van Atalanta."

Tien bananen"

"Zo’n spelers hebben iets wat anderen niet hebben. Door goals te maken dragen ze het team. Zijn kwaliteiten één-tegen-één zijn geweldig: als tegenstander val je in zo’n duel op de grond, of je moet hem tien bananen om te eten geven", aldus Passirani.

Onbegrijpelijk en dat besefte men ook bij TV-zender Telelombardia. "Er verschenen vandaag onwaardige beelden op onze zender die door onze journalist meteen werden veroordeeld. De hoofdpersoon in kwestie realiseerde zich niet eens wat hij zei en verontschuldigde zich onmiddellijk. Desondanks zal hij niet langer worden uitgenodigd voor onze uitzendingen", klonk het uit de mond van de grote baas.

Het kwaad was echter al geschied en het filmpje gaat momenteel de wereld rond:

 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Internazionale  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport