Maandag 16 September 2019 - 10:15   I   Foto: photonews  I   Bron: De Standaard  I   door Redactie

Els De Schepper voelt zich vernederd na beschamend voorval met Marcel Vanthilt: "Ik kon gewoon niet reageren"

In 2008 komt Els De Schepper Marcel Vanthilt tegen op een terrasje in Antwerpen. Wat Vanthilt vervolgens doet is onbegrijpelijk: hij besluit bij wijze van begroeting in de tepels van De Schepper te knijpen.

Els De Schepper voelt zich vernederd na beschamend voorval met Marcel Vanthilt:

Meer dan tien jaar geleden is het reeds, maar nu pas reageert Els De Schepper (53) op het voorval. Dit doet ze tijdens een interview let De Standaard. Eerder reageerde Vanthilt al op het incident. "Ik dacht meteen: wat doe je nu, idioot kind", zei hij. "Ik geneerde me kaopt. Maar ik zei niets, en Els ook niet. Zij stapte gewoon door, ik ging weer zitten, en dat was het."

Vorige week kwam het onderwerp weer ter sprake. De Schepper geeft toe een hele tijd onder de indruk te zijn geweest. "Ik verlamde voor een hele tijd", zegt ze. "Naar mannen toe, bedoel ik. Ik ging gebogen lopen, om mezelf te beschermen. Ik kon niet meer onbevangen omgaan met mannen. Je maakt jezelf wijs dat het allemaal zo erg niet is, waardoor je verdringt en minimaliseert welke impact het op je heeft." De twee klaarden het voorval intussen wel uit.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  marcel vanthilt  I  els de schepper  I  shownieuws