Maandag 16 September 2019 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Lefevere waarschuwt Evenepoel: "Dat zal Remco nu twee jaar moeten doen"

Lefevere waarschuwt Evenepoel:

Remco Evenepoel heeft besloten om toch niet in Monaco te gaan wonen. Patrick Lefevere, CEO van Deceuninck-Quick.Step, vindt dat een goede beslissing.

“Wat zou Remco doen in Monaco?”, vraagt Lefevere zich af in Het Nieuwsblad. “Hij is negentien. Gaat hij twee keer per dag zijn eigen potje koken en ‘s avonds op restaurant gaan? Ik heb het er met Philippe Gilbert over gehad in de Vuelta: Monaco kan je doen als je een gezin hebt. Als jongen van negentien is dat moeilijk. In Monaco is er niks te doen. Het is geen goed idee om elke avond op een appartement van een postzegel groot te zitten.”

"Remco moet één of twee jaar zigeuner spelen", stelt Lefevere. "Gewoon thuis blijven wonen en kiezen waar hij naar toe wil. Wil hij naar Livigno? Geen probleem, we hebben daar een hotel dat ons sponsort. In Calpe hebben we dat ook, dus daar kan hij altijd een trainingsstage inlassen. En eventueel doorreizen naar de Sierra Nevada waar er bijna altijd iemand van de ploeg is. Andorra is ook geen probleem. Daar kan hij bij Julian Alaphilippe verblijven."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Remco Evenepoel  I  sport