-->

Andy Peelman doet schokkende uitspraak over zijn dochtertje: "Ik weet dat het een taboe is, maar bij mij is dit niet het geval"

Andy Peelman doet schokkende uitspraak over zijn dochtertje:
Dinsdag 17 September 2019 - 14:36   I  Bron: Qmusic  I  

Andy Peelman en zijn vrouw Tine mochten op 25 juli hun dochtertje Feline verwelkomen. In de podcast van Sam De Bruyn liet Andy een wel heel opvallende quote optekenen.

"Ik mag het allemaal niet zeggen, want dan ben je een onmens, maar dat kind, dat is klein. Dat heeft negen maansen in de buik van de moeder gezeten. Aan alle toekomstige papa's en ook aan wie ooit al papa is geworden en het nooit heeft durven zeggen aan zijn vrouw: als dat eruit komt, zie je dat niet graag in het begin", zegt de acteur uit 'De Buurtpolitie'.

"Ik weet dat het een taboe is, maar je kan toch niet zeggen dat je daar meteen verliefd op bent en dat graag ziet als dat geboren wordt? Dat moet toch letterlijk en figuurlijk groeien", zegt Peelman. 

"Nutteloos"

"Misschien ben ik de uitzondering, maar bij mij is dat niet het geval. In het begin is zo'n kindje iets plat. Dat weent, dat eet, dat schijt, dat doet niets", aldus Peelman. Ook tegen zijn vrouw is hij hier heel eerlijk in: "Ze heeft mij al gevraagd: 'Zie je het al graag?'. Ja, neen, ik moet daar eerlijk in zijn."

Naar de toekomst toe ziet hij het gelukkig iets rooskleuriger. "Dat kind moet mij leren kennen en ik haar. En dat zal wel groeien., maar op dit moment is het normaal dat haar moeder een band met haar heeft. Maar als vader voel je je in het begin een beetje nutteloos. En dat is niet erg, je moet het tijd geven om haar graag te beginnen zien."

TAGS  I  Andy Peelman  I  debuurtpolitie  I  Sam De Bruyn  I  podcast  I  shownieuws