Woensdag 18 September 2019 - 07:07   I   door Redactie

Felice Mazzu grijpt na zware afgang drastisch in bij KRC Genk

KRC Genk maakte dinsdagavond kennis met de Champions League en FC Salzburg. In Oostenrijk verloor onze Belgische landskampioen met 6-2. Een zware mokerslag, die ook bij trainer Felice Mazzu is aangekomen.

Felice Mazzu grijpt na zware afgang drastisch in bij KRC Genk

"Salzburg voetbalde niet anders dan ik had verwacht", aldus Mazzu in Het Laatste Nieuws. "Snel, verticaal en met twee spitsen. We waren voorbereid, maar het is mij een raadsel waarom wij dan andermaal zo zwak aan de wedstrijd beginnen. We misten agressiviteit. We verloren bijna elk duel. Dit is niet de eerste keer en dat is problematisch."

Kapitein Sébastien Dewaest was dé exponent van het zwakke Genk. Hij liet het volledig afweten en Mazzu is dan ook van plan om drastisch in te grijpen. "Sébastien gaat door een moeilijke periode. Maar hij is belangrijk voor mij, voor het team en voor de supporters. Of ik hem op dit moment tegen zichzelf moet beschermen? Dat is iets waarover ik moet nadenken en wat ik met hem moet bespreken."

"Ik doe geen oog dicht"

"Ik heb geprobeerd om rustig en kalm te blijven tijdens de rust en mijn ploeg opnieuw een beetje energie te geven. Op zo'n momenten heeft het geen zin om te tieren en te schelden. De tweede helft eindigde op 1-1, een klein lichtpuntje in een gitzwarte avond. Ik kan je verzekeren dat ik geen oog zal dichtdoen vannacht", besloot Mazzu.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Salzburg  I  KRC Genk  I  voetbal  I  sport