Hans Vanaken heeft belangrijk nieuws over transfer naar Ajax Sport
Sport

Hans Vanaken heeft belangrijk nieuws over transfer naar Ajax

Hans Vanaken heeft belangrijk nieuws over transfer naar Ajax

Hans Vanaken (27) is al enkele jaren dé spelmaker van Club Brugge. Vanaken won in België al alles wat er te winnen valt, maar een transfer naar het buitenland realiseerde hij nog niet.

Tijdens de voorbije mercato werd Vanaken in verband gebracht met clubs als Sevilla en Ajax. De Amsterdamse topclub leek concreet te worden, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet.

"Soms denk ik wel eens: 'Ik doe het toch goed? Waarom komt er dan niets?' Het klopt dat ik de voorbije transferperiode niets vernomen heb. Ook niet van Ajax", heeft Vanaken in Het Laatste Nieuws belangrijk nieuws over een mogelijke transfer naar Amsterdam.

"Die club moet mij willen"

"Elke buitenlandse ploeg heeft tegenwoordig een goeie scouting en genoeg beeldmateriaal. Dus als het zo is, dan is het zo, hé. Dat mijn makelaar een Europese subtopper zou kunnen zoeken? Dat wil ik niet", benadrukt Vanaken.

"Ik wil niet dat Evert (Maeschalck, nvdr.) een ploeg zoekt voor mij. Die club moet mij willen. Dát is het belangrijkste. En als er geen ploegen zijn die het in me zien, of weet ik veel, dan moet ik me daar ook niet druk in maken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws