Moeder (22) vergiftigt zoontje van zeven maanden oud in Knokke-Heist Royalty
Royalty

Moeder (22) vergiftigt zoontje van zeven maanden oud in Knokke-Heist

Moeder (22) vergiftigt zoontje van zeven maanden oud in Knokke-Heist

Een 22-jarige moeder werd woensdagochtend naar de correctionele rechtbank doorverwezen op verdenking van slagen en verwondingen aan haar toen zeven maanden oude zoontje. Het jongetje overleefde gelukkig.

Eline D. bracht haar zoontje op 12 maart 2018 binnen op de spoedafdeling van het ziekenhuis in Knokke. Onderweg was het kind het bewustzijn verloren en hij leek niet meer te ademen. De spoedartsen dachten aan het shakenbabysyndroom en de jongen werd overgeplaatst naar het UZ Gent. Daar zagen de dokters dat hij het antipsychoticum haldol in zijn bloed had. Dit middel wordt onder andere gebruikt in rusthuizen en gevangenissen om patiënten te behandelen die lijden aan psychoses.

De moeder werd aangehouden en ze bekende dat ze haar zoontje had vergiftigd. Op 16 augustus mocht zij de cel weer verlaten, maar ze heeft een contactverbod met het kind. De jongen is helemaal genezen en verblijft bij zijn vader. Waarom de vrouw haar zoon het antipsychoticum toediende, is niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws