-->

Zorgwekkend nieuws over Friends-actrice Jennifer Aniston (50)

Zorgwekkend nieuws over Friends-actrice Jennifer Aniston (50)
Woensdag 18 September 2019 - 18:09   I   Foto: Photonews   I  Bron: Radar Online  I  

Jennifer Aniston (50) was twee jaar getrouwd met Justin Theroux (48). In 2018 gingen ze uit elkaar. Nu komt ook de vermoedelijke reden naar boven waaròm de twee scheidden.

Volgens Radar Online deden er zich gewelddadige incidenten voor tijdens het huwelijk van de 50-jarige Friends-actrice. Er werd naar verluidt een reeks verontrustende noodoproepen met aantijgingen van huiselijk geweld gepleegd vanuit Anistons villa in Los Angeles. 

Het telefoontje dat het meeste argwaan wekt, zou gegaan zijn over "een vrouwelijke verdachte die geen kleding droeg" en in het midden van de nacht "een mannelijk slachtoffer bedreigd zou hebben met een mes." De hulpdiensten werd over de telefoon verteld dat er "een geschiedenis van huiselijk geweld" was op het vermelde adres. Het officiële rapport zegt dat de betrokkenen niet werden geïdentificeerd. Het is hier dus niet zeker of het om Aniston en Theroux gaat.

Incidenten

De vrienden van het gewezen koppel vertellen dat er inderdaad sprake was van een explosief huwelijk. Het zou volgens deze bronnen ook verschillende keren tot een handgemeen zijn gekomen. Op het verjaardagsfeest van presentator Jimmy Kimmel kwam Aniston aan met een armbeugel om haar linkerpols. Vier dagen eerder werd Theroux gespot met een 26-jarig model en was Jennifer razend geweest. 

Bij een ander incident werd een stil alarm geactiveerd vanuit de Jennifer's slaapkamer. Dat gebeurde twee keer in drie dagen, in oktober 2017. Het rapport zegt dat de autoriteiten toen een oproep kregen voor een mogelijke inbraak.

TAGS  I  shownieuws  I  Jennifer Aniston  I  Justin Theroux