Woensdag 18 September 2019 - 19:26   I   Foto: Photonews  I   Bron: Facebook  I   door Redactie

Razende Pommeline is helemaal van haar stuk: "Ik kan hier niet meer tegen"

Razende Pommeline is helemaal van haar stuk:

Op Facebook heeft ex-'Temptation'-verleidster én deelneemster Pommeline alle negatieve reacties die er op haar nieuwe tattoo zijn, van antwoord gediend.

Afgelopen maandag pronkte Pommeline nog met haar nieuwe tattoo. Een afbeelding uit de Griekse mythologie prijkt nu over haar hele rug. Maar wat mooi is voor de één, is dat niet altijd voor de ander. Dat ondervond Pommeline toen de reacties binnensijpelden. Op de Facebookpagina van Het Nieuwsblad was namelijk niet iedereen te spreken over de nieuwe tattooage, en sommigen brachten zelf baby Pia ter sprake.

Nu dient Pommeline van antwoord: "Kijk mensen, er moet me effe iets van het hart", begint ze. "Echt erg dat jullie baby Pia hierbij halen... Niks mee te maken. Ik heb zelf meermaals sms'jes gestuurd, acties gedeeld, dus haal dit er even buiten. Sorry, maar ik kan er niet meer tegen. Mensen noemen mij een hersenloos wezen etc, etc, .. Ik werk veel, heb een druk leven dat gecombineerd wordt met stress en chronisch ziek zijn, doe mij maar eens na! Respect ver te zoeken tegenwoordig", zegt ze kwaad.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  shownieuws  I  Pommeline  I  Facebook