Donderdag 19 September 2019 - 10:40   I   Foto: Photonews  I   Bron: VIER  I   door Redactie

Stoere Alex Agnew barst in tranen uit: "Ik word er emotioneel van, want voor mij is dit het belangrijkste dat er is"

Stoere Alex Agnew barst in tranen uit:

In een nieuwe aflevering van 'Bedgeheimen' lag James Cooke met komiek en zanger Alex Agnew onder de lakens. Ook Agnew hield het niet droog bij de welgemikte vragen van James.

"Ik moet eerlijk zijn, er was niks op deze boot in mijn comfortzone", begint Alex Agnew (46). "Ik. heb keiharde faalangst. Je legt een lat waar je altijd maar over moet. Ik ben ook mijn ergste vijand. Daar komt dat ego ook van, dat is mega-overcompensatie."

Wanneer het onderwerp overschakeld naar zijn vader, wordt Agnew zeer emotioneel. "Aan het eind van zijn leven heeft hij een herseninfarct gehad, en ik zag hem toen wel aftakelen. Hij was heel hulpbehoevend en het ging er heel slecht mee." Hier barst Alex in tranen uit. "Nu begin ik hier ook te blèten. Wat is dat met dit programma? Hoe krijg jij dat altijd voor elkaar, James?"

Sportpaleis

"Ik mis hem nog elke dag", zegt Alex. "Zeker tijdens die eerste keer in het Sportpaleis. Het is heel spijtig dat ik niet even van het podium kon gaan om mijn pa vast te pakken. Mijn ma zat wel op de eerste rij. Zij was de enige die rechtstond tijdens het applaus,maar ik zal nooit die blik in haar ogen vergeten: 'Da's die van mij!'"

Hij spreekt vol liefde over zijn dochtertje, Amy: "Vanaf het moment dat miojn dochtertje geboren is heb ik gezegd: 'Ik ga die elke dag vastpakken en zeggen dat ik ze graag zie.' Zodat ze nooit in haar leven het gevoel heeft dat dat niet zo was." Hierop vraagt James of Alex zich wel zo voelde. "Ja, en daarom wil ik niet dat het bij haar zo is. Ik word er emotioneel van omdat ik dat het belangrijkste vind dat er is", klinkt het bij de emotionele komiek.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  shownieuws  I  James Cooke  I  Alex Agnew  I  Gert Late Night