Donderdag 19 September 2019 - 13:22   I   Foto: Photonews  I   Bron: Instagram  I   door Redactie

Emotionele Fabrizio richt zich tot Pommeline: "Dit zal ik mezelf nooit vergeven"

Emotionele Fabrizio richt zich tot Pommeline:

De uitzendingen van 'Temptation Island VIPS' laten hun sporen na bij Fabrizio. Hij lijkt nu écht te beseffen hoezeer hij Pommeline gekwetst heeft en richtte zich op Instagram tot haar.

"Lieve Pommeline...", begint hij zijn emotionele betoog. "Grappig dat ik men men grote mond opeens niet weet waar te beginnen. Ook al geloof jij of de rest van Nederland en België het niet meer. Het spijt me zo, zo erg... oprecht. Mijn fouten zijn niet goed te praten, dat weet ik. Maar wat een krop in men keel bij het weerzien van dat laatste kampvuur"

"Hoe gelukkig we waren. Wat een moment... Ik zal deze herinneringen meedragen en ze koesteren. Ik verdiende je niet.. maar dat is wel gebleken. Nog steeds niet. Ik zoek nog steeds m'n weg en jij bent eindelijk weer gelukkig nu. Het doet me goed om die zelfverzekerde lach weer te zien", schrijft een openhartige Fabrizio.

"Liefde"

Hij lijkt te beseffen dat hij haar heel wat hartzeer bezorgd heeft. "Nog even en we nemen voorgoed afscheid. Ik besef heel goed welke schade ik heb aangericht maar je staat er nog, sterker dan ooit. En op een dag hoop ik dat je ook weer trots op me kan zijn. Ook al vergeef ik mezelf nooit, dat doe jij wel."

"Je was en bent nog steeds een egel.. Dank om in me te geloven wanneer niemand anders dat deed. Dank voor je oprechte liefde. Dank voor alles. Ik gun je oprecht het beste en veel geluk in alles wat je doet. Je hebt voor altijd een plek in mijn hart", besluit Fabrizio.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  shownieuws  I  Farbrizio  I  Pommeline  I  Temptation Island