Donderdag 19 September 2019 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: AD   I   door Redactie

André Hazes reageert eindelijk op de roddels: "Het loopt helemaal uit de hand"

André Hazes reageert eindelijk op de roddels:

Op Instagram haalt André Hazes (25) fel uit naar de boulevardbladen die de afgelopen weken vooral hebben bericht dat hij meermaals zijn vriendin Monique Westenberg zou hebben bedrogen.

Zo zou Hazes volgens de geruchten zoenend gezien zijn met presentatrice en modeontwerpster Nikkie Plessen, daten met actrice Imanuelle Grives, 'intiem' zijn gespot met de dochter van voetbalanalist Mario Been. Ook zou de onbekende Romy de nieuwe mevrouw Hazes worden. Niets van waar, schrijft Hazes.

"Ik heb tijden mijn mond gehouden omdat het mijn weinig interesseert wat er over mij geschreven wordt", begint de zanger. "Ik ben een amicale gozer, ik sla snel een arm om je heen, ik kan een hand pakken, ik kan close zijn met iemand. Maar ik ken mijn grenzen en dat vertrouwen van Monique heb ik ook nooit beschaamd."

"Niet waar"

"Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy", gaat hij vervolgens verder.

De 25-jarige zanger liet afgelopen week al verstaan dat zijn relatie met Monique Westenberg niet soepel verliep en dat hij daarom even niet meer thuis woont. "Maar het loopt uit de hand. Ik vraag deze bladen eens na te denken over de consequenties die deze woensdagen, want dan komen de boekjes uit, met zich meebrengen. Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen", aldus André.

Wat is jouw mening?