Donderdag 19 September 2019 - 17:08   I   Foto: Photonews  I   Bron: VIER  I   door Redactie

Openhartige Natalia weet geslacht van haar kindje al

Openhartige Natalia weet geslacht van haar kindje al

15 weken is Natalia ondertussen zwanger. Bij 'Gert Late Night' vertelt ze openhartig hoe ze die zwangerschap ervaart.

Toen Gert vroeg of zij last had van ochtendmisselijkheid, antwoordde ze eerlijk: "Ja, zoals iedereen zeker? Maar dat is ondertussen wel gebeterd, hoor. Ik heb nooit echt moeten overgeven, ik was gewoon moe en ben veel binnen gebleven."

Nog zo'n goudeerlijk antwoord volgde wanneer Gert haar vroeg hoe ze erachter kwam dat ze zwanger was. "'s Morgens op de wc, om half zes. Met zo'n test", lacht de zangeres. "Ik ben nogal onregelmatig en ik schrok ervan dat ik toch al meer dan veertig dagen niks had gezien. Mijn vriend zei toen dat ik misschien toch eens zo'n zwangerschapstest moest gaan halen."

Afgezworen

"Ik heb mijn spiraaltje in Barbados laten verwijderen en ze zeiden dat we zes maanden zouden moeten wachten, dus we waren er nog niet zo mee bezig. Maar na drie maanden was het al raak. Ik prijs mezelf heel gelukkig en ik ben ook heel dankbaar dat het op mijn 38e nog gebeurd is, want op die leeftijd denk je daar toch wel even over na", zei ze.

"Ik had de gedachte aan kinderen even afgezworen na het overlijden van onze papa", gaf ze ook toe. "Toen zag ik dat precies nog niet zitten. Het was een samenloop van omstandigheden, carrière en de juiste man nog niet tegengekomen." Ze zei al te weten of het een jongen of een meisje wordt, maar dat moet nog even een geheim blijven.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  shownieuws  I  Natalia  I  Gert Verhulst  I  Gert Late Night  I  zwanger