Donderdag 19 September 2019 - 21:00   I   Foto: YouTube  I   Bron: Metro  I   door Redactie

"Mannen die je oraal bevredigen, geven je de beste seks"

Mannen die vrouwen oraal te plezieren, zijn betere sekspartners. Dat is de mening van Instagramfenomeen Wiam. Ze doet haar seksleven uit de doeken bij Flowjob.

Wiam woont nu in Amsterdam. Ze kent dus het verschil tussen Belgen en Nederlanders in bed. “In Nederland gebruiken ze dat veel meer. Belgen denken nog steeds: ‘Een condoom, echt?’ Die schrikken er bijna van. Ik zou liegen als ik zeg dat ik nog nooit zonder condoom gevreeën heb. Ik weet wel dat ik toen riskant bezig was", zegt ze.

"Het is echt – en ik weet dat ook – zo belangrijk om veilig te vrijen. Zelfs als de persoon waarmee je vrijt de enige is waarmee je seks hebt. Je weet niet altijd of hij/zij onlangs met iemand anders gevreeën heeft, want dat wordt niet altijd uitgesproken."

Oraal plezieren

Ze was pas seksueel actief op haar 21ste. “Ik kom nu veel meer op voor mezelf. Vroeger durfde ik tegen mijn sekspartner niet zeggen dat ik het leuk vind om oraal geplezierd te worden. Nu vind ik dat het voor zich spreekt dat een man dat bij mij doet. Mannen die niet beffen, kunnen niet beffen. De beste seks krijg je van mannen die houden van beffen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Wiam  I  seks  I  sexy