Donderdag 19 September 2019 - 22:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Metro  I   door Redactie

'Het gaat niet goed met Meghan Markle: Dit is er aan de hand'

'Het gaat niet goed met Meghan Markle: Dit is er aan de hand'

Meghan Markle houdt niet van het strikte leven als Britse royal. Ze heeft heimwee naar haar Hollywoodverleden als actrice.

De Amerikaanse royaltykenner Sally Bedell Smith (71) stelt dat het vlekkeloze gedrag van Kate Middleton ook een effect heeft op het gedrag van Meghan. "Wel, zij is alles wat Kate niet is. Meghans probleem is dat ze al wat ouder was toen ze Harry ontmoette. Ze was al een dertiger en had rijkelijk van het leven geproefd. Een spectaculair leven met een mislukt huwelijk, bovendien. Daarnaast heeft ze als tv-ster in de serie ‘Suits’ Hollywood door haar aderen stromen", citeert TV-Familie Smith. 

"Wel, dat krijg je er zomaar niet uit. De gewoonten en zeden van Hollywood druisen bovendien volledig in tegen die van Buckingham Palace. De glamour en glitter, de pronkzucht ook… Al die zaken vloeken met de discretie van de Britse royals. Ach, Meghan is gewoon een Hollywoodster gebleven. Ze vertoont daardoor divagedrag. De zogezegd dienende rol van de royals, dat is niets voor haar. En Meghan háát het om in die duffe landhuizen en kille kastelen te wonen. Ze heeft heimwee naar Hollywood. Zo simpel is het”, klinkt het.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Meghan Markle  I  shownieuws