Vrijdag 25 Januari 2019 - 12:03   I   door Redactie

Wesley Sonck haalt zwaar uit naar Brecht Dejaegere

Wesley Sonck haalt zwaar uit naar Brecht Dejaegere

Wesley Sonck heeft zwaar uitgehaald naar Brecht Dejaegere. De gewezen aanvaller van onder meer KRC Genk, Ajax en Club Brugge is niet te spreken over de manier van spelen van Dejaegere.

Sonck trad donderdagavond voor, tijdens en na het bekerduel tussen AA Gent en KV Oostende op als analist. Na afloop van de halve finale haalde Sonck Gent-speler Dejaegere door de gehaktmolen.

Sonck was niet te spreken over de prestatie van scheidsrechter Christophe Dierick, maar zag ook dat spelers als Dejaegere de arbiter niet bepaald hielpen. "Je weet toch als Dejaegere de bal te ver voor zich uittikt en er niet meer bij kan, dat hij dan gaat liggen", aldus Sonck over een fase in de match.

"Het is typisch Brechtje. We weten dat hij dat graag doet, hé", verweet Sonck de Gent-speler een schwalbe. "Er volgt altijd een extra tuimelpartijtje bij Dejaegere. Het doelpunt van Bronn komt overigens voort uit een vrijschop nadat Dejaegere een fout uitlokt die er eigenlijk geen is", besloot een zichtbaar geïrriteerde Sonck.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  AA Gent  I  KV Oostende  I  Sonck  I  Dejaegere  I  sport  I  voetbal