Vrijdag 20 September 2019 - 15:18   I   Foto: Photonews  I   Bron: VIER  I   door Redactie

Goudeerlijke Davy Gillis bekent: "Dit was voor mij de moeilijkste periode in mijn leven"

Een nieuwe weekdag, een nieuwe 'Bedgeheimen' bij Gert Late Night op VIER. Dit keer mocht Romeo Davy Gilles zijn hart uitstorten bij James Cooke.

Goudeerlijke Davy Gillis bekent:

"Een warme thuis heb ik wel gemist. Mijn ouders hebben nooit tegen mij gezegd: 'Ik zie u graag'. Ik kan me niet herinneren dat ik vroeger samen met mijn ouders aan tafel heb gezeten", zo blikt Davy terug op zijn kindertijd.

"Ik was elf toen mijn ouders uit elkaar gingen. Mijn moeder stond er altijd een beetje alleen voor. Dat was moeilijk. Ik had altijd schrik dat ze zichzelf iets zou aandoen. Ik vind het niet altijd leuk om daar terug naartoe te gaan. Maar sinds de kleinkinderen er zijn heeft ze weer zin in het leven gekregen. Ze staat ook altijd klaar voor ons. Ze is de allrbeste."

Naïef

"Ik ben ook een beetje naïef", vindt Davy van zichzelf. "Daar wordt soms misbruik van gemaakt. En veel dingen die ik daar zelf door heb veroorzaakt. Mijn misstap als partner, bijvoorbeeld. Ik ben naar binnen gestapt en heb dat meteen tegen Sasha gezegd: het zou kunnen dat ik een andere vrouw zwanger heb gemaakt. Ik heb haar daar heel erg veel verdriet mee gedaan, maar ja... Dat was voor mij de moeilijkste periode in mijn leven", aldus Gilles.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  shownieuws  I   Davy Gilles  I  James Cooke  I  Gert Late Night  I  Bedgeheimen