Philippe Clement doet erg verrassende uitspraken over Anderlecht Sport
Sport

Philippe Clement doet erg verrassende uitspraken over Anderlecht

Philippe Clement doet erg verrassende uitspraken over Anderlecht

Nu de eerste groepswedstrijd in de Champions League achter de rug is, focussen ze bij Club Brugge op de klassieker tegen RSC Anderlecht. In aanloop naar het duel tegen de grote vijand deed Club-trainer alvast enkele verrassende uitspraken.

“Ik heb al hun wedstrijden gezien van de voorbije twee maanden, en in het veldspel waren ze altijd de beste ploeg”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Clement.

“Het ontbrak hen wel aan efficiëntie om kansen af te maken. Anderlecht is ook een ploeg die de bal wil, op zoek gaat naar doelpunten en wil winnen. Ik apprecieer hun manier van voetballen", klonk het nadien nog verrassend bij Clement.

Naïef

Clement werd ook gevraagd naar de aanpak van Vincent Kompany. “Of ze nu naïef spelen? Daar heb ik geen mening over. Ik moet mijn enkel focussen op Club Brugge, niet op hoe een andere ploeg speelt", reageerde de trainer van Club Brugge kort en bondig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws