Vrijdag 20 September 2019 - 20:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Showbizzsite  I   door Redactie

Mathias Vergels heeft fantastisch nieuws te melden: "Ik was daar efkes niet goed van"

Mathias Vergels heeft fantastisch nieuws te melden:

We kennen Mathias Vergels allemaal van zijn rol als 'Lowieke' uit het Één-programma 'Thuis'. Maar ook zijn carrière als zanger zit in de lift. Zo komt vrijdag zijn nieuwe single uit. Dat meldt de Showbizzsite.

Zo wordt er dus een gevolg gebreid aan de successen 'Wij alleen' en het bekroonde Zomerhit-nummer 'Helena'. Het nieuwe nummer heet '1 keer voor altijd' en werd geschreven door René Van Mierlo, gitarist bij onder meer Stef Bos. "Het is niet autobiografisch, maar ik kan mij goed identificeren met de tekst, want dat gelukzalige liefdesgevoel klinkt als muziek in mijn oren", klinkt het bij de zanger/acteur.

Dat het goed gaat met de zangcarrière bewijst een drukgevulde afgelopen zomer. "Ik heb nu eenmaal de chance dat ik met zo'n toffe bende getalenteerde muzikanten het podium mag delen, waardoor ik maximal geniet van de optredens en concerten", zegt Vergels.

Sterk gegroeid

"De mooiste complimenten kwamen van een organisator die ons zei dat we, in vergelijking met twee jaar eerder, sterk gegroeid zijn als band en volwassener klinken. Ik was er efkes niet goed van, maar het is één van de redenen waarom ik muziek maken en optreden zo tof vind", zegt Mathias.

Vanaf vrijdag valt de single '1 keer voor altijd' te streamen en digitaal aan te kopen via iTunes.

TAGS  I  shownieuws  I  Mathias Vergels