'Deze Belgische topclub maakt monsterloon vrij voor Markovic' Sport
Sport

'Deze Belgische topclub maakt monsterloon vrij voor Markovic'

'Deze Belgische topclub maakt monsterloon vrij voor Markovic'

Speelt Lazar Markovic binnenkort opnieuw in de Jupiler Pro League? Het is goed mogelijk. De Servische flankaanvaller is ondertussen al drie jaar overbodig bij Liverpool en na dit seizoen is hij einde contract. Hij zou deze maand dan ook weg kunnen voor een prikje.

Het is een publiek geheim dat er al een tijdje Belgische topclubs aan Markovic snuffelen. De Serviër speelde vorig seizoen een half jaar op uitleenbasis bij Anderlecht en de Brusselaars wilden hem afgelopen zomer ook definitief inlijven.

De deal sprong in allerlaatste instantie af. Volgens Anderlecht omwille van financiële redenen, al wuifde Markovic zelf dat niet veel later weg. Paars-was bereid om Markovic een weekloon van iets meer dan 57.000 euro te betalen. Dat is op jaarbasis net geen 2,8 miljoen euro.

Standard minder concreet

Een monsterloon naar Belgische normen en volgens Engelse media zou paars-wit ook nu nog steeds bereid zijn om Markovic binnen te halen en hem zo'n salaris voor te schotelen. Ook Standard toonde interesse, maar De Rouches zijn minder concreet.

Populair

Laatste nieuws