Zaterdag 21 September 2019 - 19:17   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Geval van vreselijke mishandeling: Jongeren rukken vrouw van fiets, knippen stukken uit haar haren en krassen haar met scheermes

In Nederland is de politie op zoek naar de daders van een vreselijke mishandeling die eerder deze maand plaatsvond. Een vrouw werd met haar haren van de fiets getrokken en vervolgens werden stukken uit haar haren geknipt met een schaar.

Geval van vreselijke mishandeling: Jongeren rukken vrouw van fiets, knippen stukken uit haar haren en krassen haar met scheermes

De mishandeling dateert al van 12 september, maar de politie heeft het bericht pas gisteren bekendgemaakt. De vrouw reed op de Molenberg in Maastricht richting het dorp Rothem. Haar fiets werd vervolgens geblokkeerd door vier jongeren. De vrouw werd van haar fiets getrokken en nadien werden stukken uit haar haren geknipt met een schaar.

"Dit was echter nog niet alles", meldt de politie. Een van de jongeren kraste met een scheermes in de arm van de vrouw. Daarna gaf hij haar nog klappen in het gezicht. Toen de jongens in de verte koplampen van de auto zagen, vluchtten ze weg. De daders werden nog niet gevat. De politie heeft wel een opmerkelijke boodschap voor hen: "Ben je dader en heb je last van je schuldgevoel? Ben een man en meld je!"

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Maastricht  I  mishandeling