Zondag 22 September 2019 - 08:30   I   Foto: Facebook  I   Bron: HNB  I   door Redactie

Steve sterft op het moment dat hij zijn vriendin ten huwelijk vraagt

Een man uit de Amerikaanse staat Louisiana is verdronken op het moment dat hij zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen. Dat gebeurde tijdens hun vakantie.

Steve sterft op het moment dat hij zijn vriendin ten huwelijk vraagt

Steven Weber Jr. wilde zijn vriendin Kenesha Antoine onder water ten huwelijk vragen tijdens hun reis in Tanzania. Het is Kenesha die het verhaal op Facebook deelde.

“Er zijn niet genoeg woorden om de mooie ziel van Steven Weber Jr. te eren”, schrijft ze. “Je was een lichtpunt voor iedereen die je tegenkwam. Je bent nooit meer uit dat diepe water gekomen dus je hebt mijn antwoord nooit kunnen horen: “Ja! Ja! Een miljoen keer ja, ik wil met je trouwen!” We hebben elkaar nooit meer kunnen omhelzen en we hebben het begin van de rest van onze levens samen niet kunnen vieren. De beste dag van onze levens is de slechtste geworden door de wreedst mogelijke twist van het lot. Ik zal onze liefde altijd bij ons dragen. Ik hou zo veel van jou, voor altijd.”

Op de videobeelden is te zien hoe Steve een briefje toonde vanuit het zwembad om nadien een doosje met een ring te tonen. Pas daarna zou het fout gelopen zijn.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Louisiana  I  huwelijk