Zondag 22 September 2019 - 09:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Pommeline onthult erg pijnlijke waarheid: "Zo ben ik te weten gekomen dat Fabrizio mij bedroog"

Pommeline en Fabrizio zijn geen koppel meer. De romantische laatste scène in 'Temptation Island VIPS' was maar schijn, zo vertelt Pommeline nu.

Pommeline onthult erg pijnlijke waarheid:

“Zodra we terug waren - in de eerste week al - is Fabrizio beginnen afspreken met verleidster Julia”, legt Pommeline uit. Hij biechtte die afspraakjes niet eerlijk op. “Ik ben het te weten gekomen, toen hij zijn laptop had achtergelaten. Hij was, denk ik, vergeten dat zijn iCloud ook daar binnenliep, en ik had het wachtwoord van die computer. Zo ben ik een aantal veelzeggende foto’s tegengekomen en kon hij het niet meer ontkennen.” 

De romance tussen Fabrizio en Julia is intussen voorbij. “Ze is ook zijn type niet”, meent Pommeline. “Ze is groot en robuust, terwijl Fabrizio net op klein en fijn valt. Dat was maar even leuk voor hem.” 

“Na ‘Temptation’ is ze nog bij ons komen eten, terwijl de twee intussen al wat hadden samen. Ze had me zelfs een brief gegeven waarin stond dat ze zo blij was dat wij gingen trouwen, en dat ze hoopte dat we nog lang en gelukkig zouden leven.”

Niet meer wegcijferen

“Ik heb daar toen erg van afgezien, ik heb drie weken aan één stuk gehuild”,  vertelt ze over de breuk. "Het is echt een levensles geweest, en ik heb besloten dat ik mezelf nu gewoon op de eerste plaats ga zetten in de toekomst. Ik heb mezelf altijd weggecijferd voor hem en gezorgd dat hij gelukkig was, waardoor ik mezelf niet gelukkig maakte. Ik heb nu geleerd dat ik dat niet meer mag doen.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Pommeline  I  shownieuws