Zondag 22 September 2019 - 10:00   I   Foto: VTM  I   Bron: Belga  I   door Redactie

Politiek journalist Jan Demeulemeester (ex VTM) zal voortaan op deze tv-zender te zien zijn

Politiek journalist Jan De Meulemeester heeft een nieuwe job gevonden. De voormalige verslaggever van VTM NIEUWS gaat aan de slag bij vlaamsparlement.tv, de televisiezender van het Vlaams Parlement. Hij zal er programma's gaan presenteren.

Politiek journalist Jan Demeulemeester (ex VTM) zal voortaan op deze tv-zender te zien zijn

In juni stapte Demeulemeester op bij VTM NIEUWS. Voordien was hij bij de VRT aan de slag. De Meulemeester heeft intussen een nieuwe uitdaging gevonden bij de televisiezender van het Vlaams Parlement.

Iedere woensdag na de plenaire vergadering zal hij "Studio Vlaams Parlement" presenteren. Daarnaast zal hij op vrijdag "Het Debat" presenteren, met parlementsleden van alle partijen die in discussie gaan met elkaar.

Toekomst

Demeulemeester kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging. “‘Afscheid is de deur naar de toekomst". Met die woorden sloot ik het hoofdstuk bij mijn vorige werkgever af”, zegt hij. “De toekomst is vandaag en voelt heel natuurlijk aan. Op vlaamsparlement.tv krijg ik de ruimte om dieper in te gaan op de besluitvorming in het Vlaams Parlement. Ik zal in deze programma’s mijn journalistieke ziel kwijt kunnen en de vragen stellen die ertoe doen en meteen ook het verschil maken. Duidelijkheid en eenvoud primeren, zonder te vervallen in politiek jargon, steekspelletjes en journalistiek haantjesgedrag.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jan Demeulemeester  I  shownieuws