Zondag 22 September 2019 - 18:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

André Hazes heeft het er zeer moeilijk mee: "Ze is heel erg ziek"

De relatie tussen André Hazes en zijn moeder Rachel is weer verslechterd. In 2017 hadden ze weer een beter contact, maar dat is intussen alweer verleden tijd.

André Hazes heeft het er zeer moeilijk mee:

“Ik heb heel veel respect voor haar en voor wat ze heeft gedaan als moeder. Echt petje af. Maar ze is verdwaald, of zo. Ik hoop dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt”, vertelt Hazes aan Johnny de Mol in het programma ‘Waar is de Mol’.

Hazes kreeg ruzie met zijn moeder toen hij een relatie aanging met de 16 jaar oudere Monique Westenberg. Hij vertelt dat hij heel veel verdriet had van de breuk met Rachel. "Niet normaal", reageert André. "De eerste jaren, toen woonde ik er nog naast. Het kwam ineens. Ineens sprak mijn moeder niet meer tegen mijn vrouw. Ineens sprak mijn zus niet meer tegen mijn vrouw. En omdat ik toch voor haar koos, werd er niet meer met mij gesproken. Daarom ben ik daar weggegaan.”

Toen de ruzie een tweetal jaar geleden werd bijgelegd, heeft Hazes wel gevraagd waarom zijn moeder het contact zo abrupt verbrook. "Hoe kan je nou drie jaar lang geen contact hebben met je zoon? Zij is er heilig van overtuigd dat het niet aan haar ligt. Ze ziet het niet. En ik kan niet boos op haar zijn. Ergens is ze gewoon heel erg ziek.” In 2017 liet Rachel zich opnemen in een psychiatrische afdeling. 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  André Hazes  I  shownieuws