Gevangenen in Mechelen en Brussel ontsnapt Royalty
Royalty

Gevangenen in Mechelen en Brussel ontsnapt

Gevangenen in Mechelen en Brussel ontsnapt

Zowel in Brussel als in Mechelen is de politie een klopjacht aan het houden op ontsnapte gevangenen. Om 16 uur ontsnapte een 19-jarige gevangene uit het Mechelse gerechtsgebouw. Uit het Ziekenhuis Sint-Pieter in Brussel kon een 40-jarige gedetineerde ontsnappen die daar werd binnengebracht voor een medische ingreep.

Volgens Dirk van de Sande van de Mechelse politie kon de 19-jarige gevangene uit de gevangenis van Dendermonde zich onttrekken aan zijn bewakers. Vervolgens ging hij geboeid op de vlucht. De politie is massaal ter plaatse. De man werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Mechelen.

In het Brusselse Ziekenhuis Sint-Pieter kon een 40-jarige gevangene uit Vorst ontsnappen terwijl hij daar werd binnengebracht voor een medische ingreep. De man, Y.D.S., werd begeleid door twee cipiers. De man profiteerde van een plaspauze van één van zijn bewakers om het op een lopen te zetten. Ook hij was geboeid en is nu spoorloos.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws