Eenzame Fabrizio breekt: "Ik sta op het punt alles te verliezen" Buitenland
Buitenland

Eenzame Fabrizio breekt: "Ik sta op het punt alles te verliezen"

Eenzame Fabrizio breekt: "Ik sta op het punt alles te verliezen"

Fabrizio gaat door een diep dal. De voorbije maanden liet de 'Temptation'-hunk al meerdere malen verstaan dat hij door een zwarte periode in zijn leven gaat. Op Instagram stort hij zijn hart uit.

"Daar zit je dan met je honderdduizenden volgers. Je tienduizenden likes. Je honderden DM's. Toch voelt het maar alleen", begint Fabrizio. "Iedereen kent je.. Of denkt je te kennen. Velen willen in je schoenen staan. Anderen verafschuwen je. Ze zien je hoogtepunten, kicken op de dieptepunten."

Hij heeft het moeilijk met de twee gezichten die mensen soms tonen. "Wie is er echt? Wie is er nep?", schrijft hij. "De mensen die het dichtst bij je staan beschouw je als vanzelfsprekend en ook die connectie verdwijnt geleidelijk aan terwijl je streeft naar onbelangrijke materiële dingen die niets bijdragen aan je eigen geluk."

Prioriteiten

"Je duwt ze onbewust verder en verder van je weg. 'Geen tijd', 'ik ben druk'. 'Sorry helemaal vergeten'... Tot het punt dat je alles dreigt te verliezen. Een evenwicht zoeken leekt nog nooit zo moeilijk,maar diep vanbinnen weet ik dat dit gewoon een storm is waar ik doorheen moet", vervolgt hij zijn betoog.

"Prioriteiten stellen en ernaar proberen leven. Maar vooral dankbaar zijn voor het geduld van diegenen die het meest om me geven", klinken de goede voornemens.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws