Faillisement Thomas Cook kost Justine (23) en Tom (23) 1500 euro extra om op reis te vertrekken: "En we betaalden al 3000 euro" Royalty
Royalty

Faillisement Thomas Cook kost Justine (23) en Tom (23) 1500 euro extra om op reis te vertrekken: "En we betaalden al 3000 euro"

Faillisement Thomas Cook kost Justine (23) en Tom (23) 1500 euro extra om op reis te vertrekken: "En we betaalden al 3000 euro"

Het faillissement van reismaatschappij Thomas Cook is ook Justine (23) en haar vriend Tom (23) uit Waregem niet ontgaan, zij het net iets te laat. "We vonden het al vreemd dat het logo van Thomas Cook nergens op het vertrekbord stond", vertelt Justine.

Twee weken VS: zeven dagen Orlando, en vervolgens nog eens zolang Miami: dat zou hun eerste grote reis samen worden. Maar toen ze arriveerde op de luchthaven van Zaventem, kreeg het koppel te horen dat vliegen met Thoms Cook er vandaag niet zal inzitten. "Er was afgelopen weekend ook niet één berichtje van de touroperator gekomen dat de vlucht niet zou doorgaan? Wel dus!", zegt Justine.

Het koppel kreeg van Brussels Airlines wel een alternatief voorgeschoteld. "We konden bij hen een andere vlucht boeken. Kostprijs: 2.000 euro per persoon!" De reis cancelen was geen optie. "Hotelovernachtingen, tickets voor Disneyland en het waterparadijs Volcano Bay,... alles samen betaalden we alreeds 3.000 euro voor deze droomreis", aldus Justine.

1.500 euro erbij

Justine en Tom zochten dan maar een goedkopere oplossing. "Via Icelandic Airlines geraken we vandaag nog voor 760 euro de man alsnog in Orlando. Maar het is wel 1.520 euro erbij dus... Een serieuze slag, zeker als je als jongere prijsbewust op reis hoopt te gaan. Er zijn dan ook al traantjes gevloeid', zegt Justine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws