Wouter Beke plant evaluatievergadering met Thomas Cook Belgium: "Alle vakanties gaan gewoon door" Royalty
Royalty

Wouter Beke plant evaluatievergadering met Thomas Cook Belgium: "Alle vakanties gaan gewoon door"

Wouter Beke plant evaluatievergadering met Thomas Cook Belgium: "Alle vakanties gaan gewoon door"

Vicepremier en minister van Werk Wouter Beke (CD&V) zit maandag samen met de top van Thomas Cook voor een evaluatievergadering. Dit in navolging van het aangekondigde failliet van de touroperator. Dat meldt De Standaard.

"De bedoeling is na te gaan wat de toestand is en wat er kan gebeuren", aldus de woordvoerder van Wouter Beke. Waarschijnlijk vindt de vergadering plaats rond de middag, afhankelijk van de agenda van de betrokkenen. De CEO en de financieel directeur van Thomas Cook zouden al zeker van de partij zijn.

Ondanks het faillisement benadrukte de Belgische tak van het bedrijf dat de activiteiten in ons land voorlopig nog gewoon doorgaan. "Thomas Cook is op dit moment nog volledig operationeel. Wij zijn onderdeel van het continentale deel van onze organisatie, met Duitsland als belangrijkste speler. Die tak heeft de boeken nog niet neergelegd. Alle vakanties gaan gewoon door, en maandagochtend openen alle winkels hun deuren", zei woordvoerster Leen Segers maandagochtend tegen VRT Nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws