Sam Bettens ondergaat zeer ingrijpende verandering: "Misselijk, duizelig en klapperende tanden" Buitenland
Buitenland

Sam Bettens ondergaat zeer ingrijpende verandering: "Misselijk, duizelig en klapperende tanden"

Sam Bettens ondergaat zeer ingrijpende verandering: "Misselijk, duizelig en klapperende tanden"

Sam Bettens onderging tien dagen geleden zijn mastectomie, waarbij zijn borstweefsel verwijderd werd. “Er zaten drains ter grootte van strootjes in mijn lichaam, maar zo blij dat ik er nu zal uitzien zoals ik voel", zegt hij in zijn wekelijkse blog.

“Ik had absoluut geen twijfels over de ingreep, ik wist dat ik het wilde, maar het is nooit leuk als mensen in je lichaam gaan snijden”, klinkt het. “En ik was ook wel bezorgd dat het er niet mooi ging uitzien.”

Vooral wakker worden was geen leuke ervaring. “De verbanden zaten enorm strak, mijn tanden waren aan het klapperen en ik voelde me toch wel wat misselijk en duizelig. Maar ook enorm blij dat het achter de rug was.”

Netflix

“Ik heb nauwelijks pijnstillers moeten nemen en voel me niet al té moe. Maar ondanks het feit dat er geen complicaties waren, kan ik ook niet zeggen dat het leuk is. Slapen is bijvoorbeeld een enorme uitdaging: ik moet verplicht op mijn rug blijven liggen, en na een paar uur begint mijn rug pijn te doen. De eerste nachten heb ik vooral Netflix gekeken.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws