Genk is duidelijk: “We weigeren het bod van 20 miljoen euro” Sport
Sport

Genk is duidelijk: “We weigeren het bod van 20 miljoen euro”

Genk is duidelijk: “We weigeren het bod van 20 miljoen euro”

KRC Genk had tijdens deze transferperiode enkele van zijn absolute sterkhouders kunnen verkopen, maar het bestuur van de Limburgse club hield het been stijf. Zelfs een hoog bod kan de trotse leider uit de Jupiler Pro League niet aan het wankelen brengen.

"Normaal gezien gebeurt er tijdens deze mercato niets meer bij ons", steekt Clement in een gesprek met de Franstalige krant La Capitale van wal. "Pozuelo heeft ervoor gekozen om bij Genk te blijven. Hij was de enige die weg kon, aangezien hij in zijn contract over een afkoopclausule beschikte."

"Voor alle overige spelers moet er eerst een akkoord zijn tussen de clubs. Wij zijn geen vragende partij voor een uitgaande transfer. Tenzij er een club 100 miljoen euro op tafel legt. Dat is iets anders."

"Bod van 20 miljoen? Kunnen we weigeren"

Genk hoeft bovendien ook niet te verkopen om te verkopen, zo benadrukt Clement tot slot nog. "Weet je, op dit moment kunnen we het ons permitteren om een hoog bod te weigeren. Als er een club een bod van 20 miljoen euro uitbrengt op één van onze spelers, dan kunnen wij dat weigeren."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws