-->

Pijnlijk voor Karen Damen: "Er zijn nog altijd mensen die dat geloven"

Pijnlijk voor Karen Damen:
Dinsdag 24 September 2019 - 09:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Karen Damen is een van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' op VTM. Het voormalig K3'tje kijkt daar reikhalzend naar uit.

"Ik beschouw mijn deelname aan 'Liefde voor Muziek' als een nieuwe boost voor mijn carrière", zegt Karen in Het Laatste Nieuws. "Ik ben nog altijd trots op het album dat ik gemaakt heb en het is ook de muzikale weg die ik wil blijven volgen. Op het tv-programma dat aan die plaat was opgehangen (Karen maakt een plaat, red.) kwam nogal wat kritiek, maar ik heb niet het gevoel dat ik me nu moet bewijzen."

"Ik weet dat er mensen zijn die nog altijd niet geloven dat ik kan zingen, maar daarm aak ik me niet meer druk om", aldus Karen, die een sabbatjaar nam na het maken van die plaat. "Ik had goede voornemens om allerlei dingen te doen in die periode, maar uiteindelijk heb ik vooral heel weinig gedaan", zegt Karen. "Ik had er nood aan, zeker? Daarom vind ik een deelname aan 'Liefde voor muziek' net zo leuk, want soms denk ik dat de mensen al vergeten zijn dat ik zangeres ben."

TAGS  I  Karen Damen  I  shownieuws