Vrouwen van speeddates zijn erg negatief over Victor uit 'Boer zkt Vrouw': "Is dat zo? Het was toch aan hen, zeker!" Buitenland
Buitenland

Vrouwen van speeddates zijn erg negatief over Victor uit 'Boer zkt Vrouw': "Is dat zo? Het was toch aan hen, zeker!"

Vrouwen van speeddates zijn erg negatief over Victor uit 'Boer zkt Vrouw': "Is dat zo? Het was toch aan hen, zeker!"

Boer Victor (25) komt niet bepaald erg hartelijk en warm over. Dat is ook de kritiek die hij kreeg van de vrouwen die met hem op speeddate gingen. Zij vinden hem afstandelijk en koel.

"Is dat zo? Ik vond dat het aan de meisjes was om míj uit mijn comfortzone te halen. Ik verwachtte dat ze dat op een originele manier zouden doen door mij interessante vragen te stellen, en mij zo uit mijn kot te lokken. Ik heb hen daar allemaal de mogelijkheid en de tijd voor gegeven", vertelt Victor in Dag Allemaal.

"Maar als dat wat minder vlot loopt, door de zenuwen bij voorbeeld, begin ik hen uiteraard vragen te stellen. En dan wordt de toon automatisch iets zakelijker. Maar volgens mij zijn alle gesprekken toch redelijk vlot verlopen."

Dat hij zo zakelijk overkomt, is echter geen verrassing. "Ik leef al zes jaar alleen op een boerderij, waar ik van ’s morgens tot ’s avonds werk. Ik ben dus op mijn hoede als ik iemand nieuw ontmoet. En die Vlaamse meisjes komen dan ook nog eens exotisch over op mij. (lachje) Maar geloof me, als ik op mijn gemak ben, gedraag ik mij helemaal anders."

Populair

Laatste nieuws