-->

Zeer verontrustende berichten over zangeres Trisha (36)

Zeer verontrustende berichten over zangeres Trisha (36)
Dinsdag 24 September 2019 - 13:00   I   Foto: Facebook   I  Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Het gaat niet goed met zangeres Trisha (36). Ze zit opnieuw thuis met een zware burn-out zoals drie jaar geleden.

"Ik heb het gevoel dat Trisha nooit volledig uit die burn-out is geraakt”, zegt haar man Kurt nu de zangeres hervallen is in Dag Allemaal. “Vorig jaar hebben we dan die fitnesszaak met binnenspeeltuin in Izegem overgenomen. Maar dat verliep niet zoals verwacht. Trisha heeft zich dat hard aangetrokken. Om de zaak te kunnen behouden, nam ze ook te veel hooi op haar vork. Trisha is nu eenmaal perfectionistisch."

"Ze wil alles zo goed mogelijk doen. En met succes, want inmiddels hebben we duizend klanten. Maar dat zorgt, uiteraard, voor veel stress én dan komt er ook nog de opvoeding van drie kinderen bij. Die combinatie is haar te veel geworden.”

Heel diep

Sinds juli zit Trisha heel diep. "Volgens de dokters heeft ze het nog lang volgehouden met al die stress”, zegt Kurt. “Een ander zou er sneller onderdoor gegaan zijn. ’t Belangrijkste is dat ze nu volledig herstelt. Ze krijgt de juiste therapie en veel steun van ons. Ze verblijft afwisselend in het ziekenhuis, en in ons appartement in Olen, zodat ze in alle rust kan aansterken.

TAGS  I  Trisha  I  shownieuws