Onfortuinlijke Marina Wally is intimidatie en pesterijen van manager grondig beu: "Hoe meer succes ik heb, hoe groter de jaloezie" Buitenland
Buitenland

Onfortuinlijke Marina Wally is intimidatie en pesterijen van manager grondig beu: "Hoe meer succes ik heb, hoe groter de jaloezie"

Onfortuinlijke Marina Wally is intimidatie en pesterijen van manager grondig beu: "Hoe meer succes ik heb, hoe groter de jaloezie"

Er moet Marina Wally (62), dochter van de overleden Voice of Europe Eddy Wally, heel wat van het hart. In Dag Allemaal zegt ze dat ze de pesterijen van haar manager en zijn entourage beu is.

Van haar nieuwe album heeft Marina Wally (62) jammer genoeg nog niet veel genot gehad en dat ligt volgens haar allemaal aan haar manager. “Mijn manager pest mij”, zegt de zangeres. “Zijn medewerker probeert mij ook te intimideren aan de telefoon."

“Ik heb het gevoel dat mijn manager mij probeert te boycotten. Hij regelt optredens waar ik niet kan geraken, belt altijd zeer laat,... We hadden een goede vertrouwensrelatie maar dat gaat nu niet meer. Mijn vader smeekte me op zijn sterfbed om met hem te breken.” Marina regelt haar boekingen nu zelf. “En toch krijg ik nog zulke kwade mails, ik ben er ziek van. Ik ben van alle miserie al elf kilo afgevallen."

Jaloezie

“Bij meneer Colpaert had ik vorig jaar tien optredens, sinds ik het zelf doe al 85!”, zegt Marina. “Hoe meer optredens en hoe meer succes ik heb, hoe groter de jaloezie! En nu... Wat meneer Colpaert en zijn medewerker doen, dat zijn echte pesterijen. Ik weet zeker dat pa dit verschrikkelijk had gevonden."

Populair

Laatste nieuws