Dinsdag 24 September 2019 - 14:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: The Guardian, HLN  I   door Redactie

Furieuze nanny doet boekje open over Meghan Markle: "Hiermee trapte ze op het hart van de Queen"

Furieuze nanny doet boekje open over Meghan Markle:

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zitten ondertussen al aan hun derde kindermeisje. Één van de twee vorige nanny's heeft beslist om geen blad meer voor de mond te houden. Dat meldt The National Enquirer.

In de Amerikaanse media doet een van de voormalige kindermeisjes een boekje open over het reilen en zeilen van het jonge Britse paar. "Meghan Markle gedraagt zich al een monster achter de schermen", zegt ze. “Ze wil alles controleren. Baby Archie was nog niet eens 7 weken oud toen ze alweer op zoek ging naar een nieuwe nanny. Ze heeft zoveel schrik dat haar kindje zich zal hechten aan iemand anders. Ze verdraagt het daarom niet zo goed als anderen de baby lang vasthouden.”

Meghan zou niet alleen haar personeel weg willen houden bij Archie, maar ook haar eigen moeder Doria. “De laatste keer dat Doria in het Verenigd Koninkrijk was, liet Meghan haar moeder de baby amper vasthouden. Een aantal minuten misschien, veel meer was het niet. En zelfs Harry mag zijn gang niet zomaar gaan om Archie te liefkozen. Hij mag hun kindje uiteraard altijd oppakken wanneer hij dat wenst, maar Meghan heeft wel graag dat ze daar altijd bij is.”

Excuus

Meghan en Harry werden begin september uitgenodigd door de Queen voor een vakantie, maar Meghan stelde een veto, en zei dat Archie nog veel te jong was om verre afstanden af te leggen”, klinkt het. “Terwijl dat eigenlijk een excuus was. Meghan en Harry hadden er dan ook al vier verschillende trips opzitten door Europa.”

Hiermee zou Meghan op het hart van de Queen hebben getrapt. “Elizabeth was kwaad en triest tegelijk. Ze keek er naar uit om tijd door te brengen met de kleinkinderen”, zegt de ex-nanny. Door de hele situatie zou het huwelijk van Harry en Meghan serieus onder druk komen te staan.

Uitgang

De voormalige kindermeisjes zijn niet de enigen die snel ontslag namen: zowat alle voorname persoonlijke assistenten hebben ontslag genomen. Bronnen dicht bij het paleis was er al een “ware stormloop richting uitgang”.

Assistente Melissa Touabti gaf haar job al na een half jaar op, een paar weken later gaf privésecretaresse Samantha Cohen haar ontslag. Daarna gaf Meghans bodyguard er na een half jaar de brui aan gaf, en ook assistentes Amy Pickerall en Heather Wong stapten even later op.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws