'Martinez verrast met deze speler uit JPL in voorselectie Rode Duivels' Sport
Sport

'Martinez verrast met deze speler uit JPL in voorselectie Rode Duivels'

'Martinez verrast met deze speler uit JPL in voorselectie Rode Duivels'

In oktober staat de tweede interlandbreak van het seizoen op het programma. Roberto Martinez stelde alvast een ruime voorselectie met Rode Duivels samen. Eén naam springt in het oog.

Het Nieuwsblad kwam te weten dat Maxime Lestienne (27) in de voorselectie van de nationale ploeg zit. "Lestienne was nog niet zo lang geleden zo goed als afgeschreven, maar heeft zich na een indrukwekkende seizoenstart weer helemaal in de kijker gespeeld", schrijft de krant.

"Bondscoach Roberto Martinez gaf recent al aan verrast te zijn door de prestaties van Lestienne en voegde de daad bij het woord: hij nam de vleugelspits op in de voorselectie van de Rode Duivels voor de komende interlands tegen San Marino en Kazachstan van 10 en 13 oktober", voegt HNB er nog aan toe.

Volgende maand debuut?

Lestienne werd in het verleden één keer eerder opgeroepen voor de nationale ploeg. Dat was in mei 2013, toen Marc Wilmots nog bondscoach was. De ex-speler van Club Brugge kwam in de oefeninterland tegen de Verenigde Staten niet van de bank. Komende maand zou Lestienne, als hij deel uitmaakt van de definitieve selectie, zijn debuut voor de Rode Duivels kunnen maken.

Populair

Laatste nieuws