Misnoegde ex van Orlando Bloom waarschuwt Katy Perry: “Dat is een bijzonder vervelende karaktertrek van hem” Buitenland
Buitenland

Misnoegde ex van Orlando Bloom waarschuwt Katy Perry: “Dat is een bijzonder vervelende karaktertrek van hem”

Misnoegde ex van Orlando Bloom waarschuwt Katy Perry: “Dat is een bijzonder vervelende karaktertrek van hem”

Katy Perry en Orlando Bloom geven elkaar binnenkort het ja-woord. Dat wil zeggen, als de ex van Bloom, Kate Bosworth, daar geen stokje weet voor te steken. Bosworth waarschuwt Katy namelijk voor de Casanova in Orlando Bloom. Dat lezen we in TV Familie.

De 36-jarige Bosworth werd tussen 2002 en 2006 meermaals bedrogen door de acteur en gelooft niet dat hij intussen veranderd is. Zo zou hij tegenwoordig net iets té goed kunnen opschieten met zijn assistente Whitney, vindt Bosworth.

“Ik kén Orlando. Hij wordt héél snel verliefd. Dat is een vervelende karaktertrek van hem. Da’s ook de reden waarom hij mij tijdens onze relatie zo vaak bedrogen heeft”, vertelt ze.

Verboden dingen

“Een filmset is een heel gevaarlijke plek voor mensen met een relatie. Nergens wordt zoveel overspel gepleegd als daar. Er ontstaan vanzelf heel intense banden, en soms wordt dat verliefdheid, ja", vertelt Bosworth.

"Zeker als je een koppel speelt en moet kussen en zo. Soms verlies je jezelf daarbij en raak je in de war. Je denkt plots dat je écht verliefd bent op je tegenspeler. En dan gebeuren er ‘verboden dingen’, natuurlijk”, klinkt het bij de actrice uit onder meer ‘The I-land’.

Bijzonder vervelend

En op dat elan gaat Kate door. “Echt, hij kan elke draaidag vier keer verliefd worden. Bijzonder vervelend als je zijn vriendin bent en thuis op hem zit te wachten. Maar eigenlijk kan hij daar niet aan doen. Het is sterker dan hemzelf."

“Maar goed, ik was er wel het slachtoffer van. Hij is de reden waarom ik nóóit nog iets met een acteur zal beginnen. Want ’t is een garantie op een gebroken hart. Zeker als hij zo knap is als Orlando. Want laat ons eerlijk zijn: hij krijgt zelden een ‘nee’ als hij avances maakt”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws