Verdacht overlijden op parking Chinese ambassade in Brussel: “We hebben geen idee hoe hij daar terechtkwam” Royalty
Royalty

Verdacht overlijden op parking Chinese ambassade in Brussel: “We hebben geen idee hoe hij daar terechtkwam”

Verdacht overlijden op parking Chinese ambassade in Brussel: “We hebben geen idee hoe hij daar terechtkwam”

Op de parking van de Chinese ambassade is een man dood aangetroffen. Het parket zegt niet te weten hoe de man daar terechtkwam

Op 17 september werd de Bulgaarse Iskren Yordanov (36) dood gevonden op de parking van de Chinese ambassade in Brussel. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het parket is van mening dat het om zelfmoord gaat, de moeder is er zeker van dat dit niet het geval is. Zij hoorde haar zoon nog op 15 september.

“Hij belde toen dat hij wat problemen had met Pakistani’s en hulp zocht.” Daarna had ze geen contact meer met haar zoon. “Zijn vriendin, met wie hij in Brussel was, zegt dat ze hem het laatst heeft gezien aan het Noordstation”, aldus de moeder.

Zelfmoord

Op 20 september stond de Bulgaarse politie bij de vrouw aan de deur om te zeggen dat haar zoon overleden was. Oorzaak: zelfmoord. “Ik ben 100 procent zeker dat dit niet kan”, zegt de vrouw in een Facebookpost die al meer dan 6.500 keer gedeeld is.

Voor het Brusselse parket is het duidelijk. “Zelfdoding”, zegt een woordvoerder. “Het labo is ter plaatse geweest, net als een wetsdokter. Er zijn camerabeelden. Het onderzoek is afgesloten. De zaak is geseponeerd.”

Hoe de man op de parking van de Chinese ambassade terechtkwam, is niet duidelijk “Ik heb er geen idee van”, vervolgt de woordvoerder. “Ook over het motief weet ik niets."

Waarheid

De familie van Iskren Yordanov (36) is ongerust dat de waarheid niet aan het licht zal komen. Ze zijn ervan overtuigd dat nog veel zaken rond de dood onduidelijk zijn, en willen die opgehelderd zien. “We zullen blijven zoeken tot we de volledige waarheid kennen”, verklaren ze in de Bulgaarse pers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws