Eerste reactie van Evenepoel na topprestatie op WK tijdrijden: “Ik had nooit gedacht dat ik dit als 19-jarige zou kunnen" Sport
Sport

Eerste reactie van Evenepoel na topprestatie op WK tijdrijden: “Ik had nooit gedacht dat ik dit als 19-jarige zou kunnen"

Eerste reactie van Evenepoel na topprestatie op WK tijdrijden: “Ik had nooit gedacht dat ik dit als 19-jarige zou kunnen"

Dat Remco Evenepoel (Deceuninck-Quick.Step) een supertalent is, dat wisten u en ik al een tijdje. Maar voor de zekerheid heeft het 19-jarige wonderkind dit woensdagmiddag nog maar eens bewezen door de zilveren medaille te pakken op het WK tijdrijden.

“Ja, ik heb mezelf verbaasd”, gaf Evenepoel toe op de persconferentie. “Ik wist dat er een paar grote namen waren die moeilijk te kloppen zouden zijn. Rohan Dennis was er eentje van. Als je ziet met wat voor een snelheid die naar de finishlijn kwam. Hij ging meer dan een minuut sneller dan mij, dan weet je genoeg."

“Maar deze zilveren medaille voelt aan als goud voor mij. Ik ben helemaal niet ontgoocheld. Ik kan alleen maar blij zijn met mijn prestatie. Ik had nooit gedacht dat ik dit al op negentienjarige leeftijd zou kunnen bereiken. Ik ben héél blij en dit motiveert me nog meer om er deze winter tegenaan te gaan. Ik zit in de goede flow”, aldus Evenepoel.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws