35-jarige vrouw wordt op gewelddadige wijze vermoord door partner (49) in Zoersel Royalty
Royalty

35-jarige vrouw wordt op gewelddadige wijze vermoord door partner (49) in Zoersel

35-jarige vrouw wordt op gewelddadige wijze vermoord door partner (49) in Zoersel

Woensdagavond is in Zoersel een 35-jarige vrouw vermoord. Volgens buurtbewoners is de dader de partner van het slachtoffer. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

In een appartement in de Handelslei te Zoersel werd woensdagavond een vrouw dood aangetroffen. “Wij hebben inderdaad de melding van een verdacht overlijden gekregen”, bevestigde Sofie Vanaken van de lokale politiezone Voorkempen woensdagavond. “De vaststellingen zijn nog bezig, het labo is ter plaatse en het parket stapte de site af."

Het parket van Antwerpen verklaarde dat uit de eerste vaststellingen bleek dat het slachtoffer met geweld om het leven gebracht is. Een 49-jarige man werd gearresteerd. Buurtbewoners zeggen dat het gaat om de partner van de vrouw, maar dat wordt nog niet officieel bevestigd.

Ruzies

Het koppel zou nog maar drie weken geleden in het appartement ingetrokken zijn. Volgens buren gaat het over een appartementsblok waar mensen wonen die begeleiding of toezicht nodig hebben. De lokale politie zou al meermaals ter plaatse zijn geweest voor uit de hand gelopen ruzies en gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws