Vrijdag 27 September 2019 - 18:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Openhartige Pascale Naessens over haar intieme relatie met Paul Jambers: “Dat is hét recept voor onze liefde”

Openhartige Pascale Naessens over haar intieme relatie met Paul Jambers: “Dat is hét recept voor onze liefde”

Pascale Naessens heeft een nieuw kookboek uitgebracht. Niets opzienbarends, zou u denken, ware het niet dat tussen de recepten door een intieme foto van Naessens met haar man Paul Jambers te zien is.

De foto toont het mediakoppel kussend in een bos. HLN vroeg aan Naessens wat dit natuurtafereel met gezond eten te maken heeft. “Ik hou van passie op alle vlakken”, verklaart Naessens. “Het was een spontaan moment dat de fotograaf wist vast te leggen zonder ons medeweten. De foto spreekt voor zich en past helemaal in de sfeer en het concept van mijn boek. Daarom heb ik hem erin gelaten.”

Het recept van hun liefde, beschrijft Naessens als volgt: “Voor twee personen. Vier ingrediënten: passie, respect, elkaar inspireren en lekker eten. De schroeiende passie niet te snel blussen, altijd werken met respect voor de zuivere ingrediënten. Je tijdens het koken laten inspireren door je liefhebbende partner en beseffen dat de liefde uiteindelijk door de maag gaat.” Leerrijk materiaal voor de hobbykok, als u het ons vraagt.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Pascale Naessens  I  shownieuws  I  Paul Jambers