Razende papa van zieke Pia haalt keihard uit naar Maggie De Block: "Bitch!" Politiek
Politiek

Razende papa van zieke Pia haalt keihard uit naar Maggie De Block: "Bitch!"

Razende papa van zieke Pia haalt keihard uit naar Maggie De Block: "Bitch!"

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) kon naar eigen zeggen niets doen voor de zieke baby Pia. Het meisje heeft een spierziekte waardoor ze zal sterven voor ze twee jaar is. Enkel met een vaccin van 1,9 miljoen euro kan ze blijven leven. Dat geld werd nu opgehaald via een nationale sms-actie.

Vader Tim Boehnke is razend. "Tijdens het vragenuurtje in de Kamer ging het over Pia. Ze bleef maar volhouden dat ze niets kon doen. Ik heb het gevolgd op mijn computer en de hele tijd naar mijn scherm zitten roepen: 'Liying bitch'. Mag er eigenlijk publiek binnen in het parlement? Dan rijd ik de volgende keer naar ginder", vertelt hij in Humo.

"Dingen zeggen die niet kloppen? Ze liegt! Wij hebben contact met een Portugees ouderkoppel dat ook geld heeft opgehaald. Maar voor ze medicijnen konden kopen, heeft de overheid gezegd: 'Wij gaan je helpen, wij nemen de kosten op ons.'"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws