Club Brugge verplettert tien man van KV Mechelen Achter de Kazerne Sport

Club Brugge verplettert tien man van KV Mechelen Achter de Kazerne

Club Brugge blijft ongeslagen in de Jupiler Pro League. De Bruggelingen wonnen met ruime 0-5-cijfers op het veld van KV Mechelen.

Het zag er al zeer benauwd uit aan de rust voor KV Mechelen. Daar hadden twee momenten voor gezorgd. Eerst was er de schittterende actie en doelpunt van Diatta, die voor de 0-1 zorgde. Niet veel later werd Diatta keihard aangetrapt door Rob Schoofs. De middenvelder van KV Mechelen werd na tussenkomst van de VAR met rood van het veld gestuurd.

Mechelen was een vogel voor de kat in de tweede helft. Mbaye Diagne scoorde zijn eerste twee doelpunten voor Club en Schrijvers maakte er 0-4 van. Wat later was Schrijvers de aangever en kopte Vanaken de 0-5-eindstand tegen de netten.