Roel Vanderstukken kaart enorm probleem aan: "Serieus krabben om rond te komen" Buitenland
Buitenland

Roel Vanderstukken kaart enorm probleem aan: "Serieus krabben om rond te komen"

Roel Vanderstukken kaart enorm probleem aan: "Serieus krabben om rond te komen"

Acteur zijn is absoluut geen makkelijke stiel. Dat vertelt Roel Vanderstukken, die Benny speelt in Familie, in Het Nieuwsblad.

“Voor veel acteurs en actrices in Vlaanderen is het zelfs serieus krabben om rond te komen”, is Roel Vanderstukken eerlijk in Het Nieuwsblad. “We werken in een klein landje waar velen zich geroepen voelen, maar weinig uitverkoren zijn. Er is te weinig werk om iedereen werk te geven.”

“Als acteur weet je dat het morgen gedaan kan zijn met je inkomen. Dus probeer je een voorraad aan te leggen voor wanneer het wat minder gaat. Dat kan alleen door zo veel mogelijk rollen aan te nemen.”

Dat moordende werktempo is een probleem. "Samen met het feit dat je als bekende Vlaming altijd aanspreekbaar bent. Die voortdurende aandacht is best fijn en we zijn zeker geen Hollywoodsterren, maar we zijn in Vlaanderen tegelijk wel veel toegankelijker. Eigenlijk geven we onze privacy en onze rust weg. Dat is mentaal uitputtend.”

Foto: VTM

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws